matkurs

Mat og vin – Kurs med Ådne og Filmom (NOK 1800.00)

Bli med når kjøkkensjef Ådne og restaurantsjef Filmom holder kurs med fokus på de mange spennende aspektene ved mat og drikke! Gjestene blir med oss på kjøkkenet, der Ådne lager en 3-retters meny.

Her får gjestene en innføring i hvordan enkelte teknikker påvirker det endelige resultatet. Samtidig vil Filmom bidra med sin ekspertise om hvordan matlagingen påvirker vinen, og hvordan de ulike teknikkene fra Ådne kan endre hvorvidt en vin kan brukes til en rett eller ikke.

Det vil bli satt fokus på noen snacks eller ingredienser som har stor innvirkning på vinen, og som lett kan endre smaksopplevelsen. Det vil også bli vist teknikker for forholdet til vin og drikke.

Filmom er restaurantsjef på Fagn, og har med sin brede erfaring laget et stort repertoar innen vin og drikke. Filmom vant Junior Wine Awards 2023, vant Jeanue Rottiseur sommelierkonkurransen i 2022, og har også representert Norge i sommelier-VM i Tyskland i 2022.

Ådne er kjøkkensjef på Fagn, og har vært en del av teamet siden 2020. Hans sentrale posisjon på Fagn har vært svært viktig, og han ønsker å uttrykke sine tanker med mat og drikke. Han vokste opp i den lille bygda Rindal, og har brukt den landlige oppveksten som en sentral inspirasjonskilde for filosofien bak Fagn.

matkurs